Als je wilt downloaden via NZBserver moet je een  payserver hebben. Enkele internet providers hebben een payserver maar die zijn altijd ronduit bagger, totaal onbruikbaar. Er zijn ook bedrijven die een payserver aanbieden maar dan ben je in elk geval 5 euro per maand kwijt. Soms werken die betaalde nieuwsservers niet eens goed!

Gewoon een gratis payserver gebruiken!

Ik heb jaren lang gebruik gemaakt van gratis payservers. Er zijn veel payserver providers die een gratis payserver aanbieden. Ze hopen dat je, na het downloaden van een paar Gigabyte, gaat betalen. Dat hoeft niet. Je zegt gewoon je test account op en kijkt naar een andere payserver provider die een gratis proefperiode aanbiedt. Geen gezeik, het kost je geen geld en je kan toch gewoon downloaden via nzbserver.com. Als je dan eindelijk een provider hebt gevonden waar je blij mee bent, dan lap je een paar euro per maand en kan je eindeloos downloaden wat je maar wilt.

Waar vind je gratis payserver providers?

Als je een gratis payserver provider zoekt hoef je niet lang te zoeken. Er zijn er erg veel. De meeste willen gewoon klantjes winnen en bieden dus een gratis payserver aan. Bij sommige van die bedrijven kan je gratis twee weken 300 Gigabyte downloaden. Bij andere krijg je 25 Gigabyte gratis als je je inschrijft via je Facebook account. Het mooie is, bevalt de een niet, dan ga je gewoon naar de andere toe! Ergens voor lappen, gewoon testen en als het wat is dan betaal je een paar euro voor een maandabonnement.  Wij hebben enkele van de beste payserver providers opgenomen die je gratis kan testen, kijk even naar onze banners. Je zit nergens aan vast, gewoon aanvragen, NZBserver doorzoeken, downloaden en knallen maar. Ga nooit zo maar een jaar abonnement aan. Sommige providers beweren de mooiste dingen maar als je eenmaal voor een jaar hebt gelapt, ontdek je vaak dat het totale bagger is.