Heb jij al kennis gemaakt met Pure Usenet? Deze Usenet aanbieder kent een groot aantal voordelen, waaronder de retentie van 1.100 dagen bijvoorbeeld. De eerste week probeer je Pure Usenet gratis en vrijblijvend, je kunt dus zonder kosten kennis maken met deze prachtige dienst. Dat is dus gratis usenet! Daarnaast krijgt je ongelimiteerd toegang en betaal je een lage prijs. Het goedkoopste abonnement kost namelijk minder dan 2 euro per maand.

Pure Usenet

Ruim aanbod pakketten bij Pure Usenet

Er zijn mensen die maar af en toe iets willen downloaden, maar er zijn ook mensen die op dagelijkse basis films en muziek downloaden. Pure Usenet biedt maar liefst 7 verschillende pakketten aan. De verschillende zitten voornamelijk in de download snelheid en het aantal verbindingen. Alle pakketten kennen een retentie van 1.100 dagen, SSL en een proefperiode van één week. Voor iedere downloader zit er een passend pakket bij.

Pure XS
Als je voor het XS pakket kiest betaal je minder dan 2 euro per maand. Je kunt profiteren van een snelheid van maximaal 4 Mbps en 4 verbindingen die tegelijkertijd kunnen downloaden.

Pure S
Wil je net even iets meer, dan is het S pakket wellicht een goede optie voor je. De snelheid is namelijk maximaal 8 Mbps en net als bij het XS pakket kun je gebruik maken van 4 verbindingen.

Pure M
Een verdubbeling van het aantal verbindingen, je krijgt er namelijk 8 als je voor het M pakket kiest. Daarnaast ligt de snelheid ook weer een stuk hoger, op maximaal 20 Mbps.

Pure L
Nog meer snelheid krijg je bij het Pure L pakket. De snelheid ligt op maximaal 30 Mbps en daarnaast heb je 8 verbindingen, net als bij het M pakket.

Pure XL
Wil je razendsnel kunnen downloaden, dan voldoet het XL pakket wellicht aan je wensen. De snelheid ligt op maximaal 60 Mbps en je kunt gebruik maken van maximaal 12 verbindingen.

Pure XXL
Het snelste pakket bij Pure Usenet is het XXL pakket. Je hebt hier een onbeperkt aantal Mbps. Het ligt in dit geval aan je internet provider hoe snel je kunt downloaden. Als je internet snelheid 80 Mbit bedraagt is dat je maximale snelheid. Heb je echter een 120 Mbit verbinding, dan kun je met die snelheid downloaden. Je kunt gebruik maken van 12 verbindingen als je kiest voor het XXL pakket.

Termijnbetaling bij Pure Usenet

Pure Usenet heeft een mooie betaalconstructie bedacht. Als je namelijk per kwartaal of per jaar betaalt krijg je korting. De hoogste prijs betaal je als je per maand betaalt. Zo kost het XS pakket bij een betaling per jaar minder dan 2 euro. Kies je echter voor een betaling per kwartaal, dan ligt de prijs iets boven de 2 euro. Kies je voor een betaling per maand, dan ligt de prijs nog wat hoger. Probeer dan ook zoveel mogelijk per jaar te betalen, dan ben je het goedkoopst uit! Maak gebruik van de payserver van Pure usenet en download de films en muziek die je graag op je computer of tablet wilt hebben. Start vandaag nog met de proefperiode van een week en ervaar hoe eenvoudig het is.

Klik hier om naar Pure Usenet te gaan.