Payserver nodig? Eerst testen!

De beste payserver. Dat is een payserver met een zeer hoge retentie van minimaal 4000 dagen. Downloadsnelheden die een snelle glasvezelverbinding net kan bijbenen. Een schappelijke prijs. En een klantenservice die snel reageert en vakbekwaam is als je een keer vragen hebt. Helaas profileren bijna alle Usenet providers zich als de beste. Hoe kom je er nou achter wie de beste payserver heeft? Door ze uitgebreid te testen, zonder een cent te betalen.

eweka korting

Probeer gratis een payserver voordat je betaald

Er zijn ontzettend veel Usenet aanbieders. De meeste hebben zelf geen servers, die huren ze bij grote providers. Ze hebben vaak een lage retentie, slechte downloadsnelheden en zijn makkelijk te herkennen aan iets anders. Providers zonder eigen backbone bieden namelijk nooit een gratis Usenet trial aan. Dat kost ze simpelweg teveel bandbreedte, ze moeten namelijk voor iedere GB betalen aan de provider waar ze capaciteit inkopen. Biedt een provider een payserver aan die je eerst mag proberen? Dan heb je te maken met een Usenet provider die beschikt over een eigen backbone. Vaak zijn dit de beste payserver aanbieders. Ze hebben alles zelf in huis en kunnen tegen relatief lage bedragen een uitstekende payserver leveren. En, het voordeel is dus, zoals eerder beschreven, dat je eerst kan testen of ze echt de beste payserver hebben.

Onze payserver top 2 van 2021 is:

  1. Eweka. Deze provider is echt fantastisch en biedt een week gratis downloaden aan.
  2. UsenetBucket download 4 weken gratis met een snelle payserver.

Soms is een simpele Usenet provider genoeg

Als je eens per week een film download en daar geen haast bij hebt, dan is een premium Usenet provider zoals Eweka overkill. Providers zoals Eweka  zijn zeer geschikt voor mensen die razendsnel, iets willen downloaden. Dag en nacht, zoveel als gewenst. Als je een minder veeleisende downloader bent, die genoeg heeft aan een retentie van hooguit 2000 dagen, dan zijn er providers die wat goedkoper zijn. Dat scheelt enkele euro’s per maand als je een abonnement hebt. Nadeel van zeer goedkope Usenet aanbieders is dat ze geen gratis trial hebben. Maar dat is ergens ook overbodig, aangezien ze payservers aanbieden voor 3 euro per maand. Met name UsenetBucket en Pure Usenet zijn uitstekende budget providers die beschikken over een eigen backbone en zeer goedkope payserver abonnementen aanbieden.

pure usenet

Dit bericht is gepost in Usenet. Bookmark de link.

3 reacties op “Payserver nodig? Eerst testen!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader